Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biserica de lemn Buchila
Capela Ciciola Culmea Pietricica
Capela de pe Magura Baltatei
Biserica de lemn Valea Mare Faraoani
Pestera Ghimelcea

ComentariiCapela Bozdos - Valea Seaca - Nicolae Balcescu

Capela Bozdos - Valea Seaca - Nicolae Balcescu


Pe Dealul Bozdos (Ungureanului) ce domina satul Valea Seaca dinspre vest se afla, ca pe toate dealurile din nord-vestul Culmii Pietricica, o capela a puternicei comunitatii catolice bacauane de sub aceasta culme.

Capela a fost construita in 1888 de preotul locului, Petru Neuman, din lemnul padurilor din zona, al carui proprietar era printul Eugen Shanberg, care si-a dat concursul la constructia edificiului. Capela a fost reconstruita insa de localnici, din caramida si beton, in 1937.

La capela se poate ajunge suind pe oricare dintre drumurile de caruta ce pleaca din extremitatea...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Capela Bozdos - Valea Seaca - Nicolae Balcescu.

Cautati geoascunzisul Capela Bozdos - Valea Seaca - Nicolae Balcescu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.