Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Altarul de pe paraul Bahna - Luizi-Calugara

Altarul de pe paraul Bahna - Luizi-Calugara


Paraul Bahna traverseaza comuna Luizi-Calugara, ajungand in Siret dupa ce se uneste cu paraul Sarata.

Urmand ulita paralela cu paraul - canalizat - spre vest, dupa ce iesim din sat si dintre dealurile Ghert (dreapta) si Calvar, vom intalni un platouas pe care s-au ridicat o capela-altar si mai multe cruci, loc de desfasurare a unor ceremonii religioase. Drumul care pleaca de aici, un timp pe vale si apoi urcand pe dealul dinspre vest, ajunge, dupa nici 1 km, la motelul Magura...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Drumetii in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Altarul de pe paraul Bahna - Luizi-Calugara.

Cautati geoascunzisul Altarul de pe paraul Bahna - Luizi-Calugara si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.