Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Mosului
Capela de pe Magura Baltatei
Capela Sinislau
Varful Hegesca
Capela Calvar

ComentariiCascadele Timide de pe valea Baltatei - Culmea Pietricica

Cascadele Timide de pe valea Baltatei - Culmea Pietricica


Paraiasul Baltata curge pe versantul estic al Culmii Pietricica, traverseaza satul Baltata (comuna Sarata) si se varsa in paraul Sarata, putin inainte ca si acesta sa dispara in raul Siret.

Suind pe paraul Baltata spre culmea Pietricicai (satul Baltata fiind accesibil de pe drumul judetean asfaltat ce leaga Bacaul de Nicolae Balcescu) se ajunge, dupa 1,5 km de la parasirea satului, la o prima confluenta.

Suim de aici pe bratul din dreapta (cum urcam) si ajungem, dupa 500 m la o noua confluenta unde se afla, pe cele doua brate, doua mici cascadute numite...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascadele Timide de pe valea Baltatei - Culmea Pietricica.

Cautati geoascunzisul Cascadele Timide de pe valea Baltatei - Culmea Pietricica si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.