Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Varful Cozluc - Muntii Macinului

Varful Cozluc - Muntii Macinului


Cozluc este unul dintre dealurile spectaculoase ale abruptului sudic al Muntilor Macin, prin haosul de stanci de pe culmea sa.

Dealul inchide spre vest golful Cozluc al Depresiunii Greci, la baza sa ajungandu-se din Greci, cale de 4,5 km. Se poate urca in jumatate de ora pe el chiar din capul cu care avanseaza spre Depresiunea Greci si de unde se formeaza golful Cozlucului (din cotul spre nord al drumului ce vine din Greci: N45.160579; E28.288406; 109 m)...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Drumetii in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Cozluc - Muntii Macinului.

Cautati geoascunzisul Varful Cozluc - Muntii Macinului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Cheile Chediului
Stejar Valea Cozluk
Spinarea dinozaurului Pietrele Mariei
Izvorul Cozluk
Copacul lui Bezergheanu

Comentarii
Pixel
Am vrut sa impusc doi iepuri dintr-o singura impuscatura...
Eroare: Sulucu e Cozlucu...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.