Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Copacul lui Bezergheanu
Spinarea dinozaurului Pietrele Mariei
Varful Cozluc
Stejar Valea Cozluk
Cheile Chediului

Comentarii
Geocutia lipseste, dar macar am gasit umbra...
Pietrele erau, pe Maria nu am vazut-o...Sub Pietrele Mariei - Muntii Macinului

Sub Pietrele Mariei - Muntii Macinului


Pietrele Mariei reprezinta o spectaculosa formatiune granitica din Depresiunea Greci, martor al eroziunii de care au avut parte hercinicii Munti ai Macinului.

Ele apar ca o creasta minuscula fragmentata, iesita nu foarte sus deasupra solului, dar semetindu-se asemenea unei creste muntoase precum o spinare de dinozaur. Este accesibila din localitatea Greci, de care se afla la 3 km spre sud-est....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Sub Pietrele Mariei - Muntii Macinului.

Cautati geoascunzisul Sub Pietrele Mariei - Muntii Macinului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.