Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Sub Pietrele Mariei - Muntii Macinului

Sub Pietrele Mariei - Muntii Macinului


Pietrele Mariei reprezinta o spectaculosa formatiune granitica din Depresiunea Greci, martor al eroziunii de care au avut parte hercinicii Munti ai Macinului.

Ele apar ca o creasta minuscula fragmentata, iesita nu foarte sus deasupra solului, dar semetindu-se asemenea unei creste muntoase precum o spinare de dinozaur. Este accesibila din localitatea Greci, de care se afla la 3 km spre sud-est....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Pietrele Mariei - sectorul vestic 1
Pietrele Mariei - sectorul vestic 1
Pietrele Mariei - sectorul vestic 2
Pietrele Mariei - sectorul vestic 2
Pietrele Mariei - sectorul estic 1
Pietrele Mariei - sectorul estic 1
Pietrele Mariei - sectorul estic 2
Pietrele Mariei - sectorul estic 2
Pietrele Mariei - detaliu 1
Pietrele Mariei - detaliu 1
Pietrele Mariei - detaliu 2
Pietrele Mariei - detaliu 2
Pietrele Mariei - detaliu 3
Pietrele Mariei - detaliu 3
Logbook-ul gasit in cutie
Logbook-ul gasit in cutie
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Sub Pietrele Mariei - Muntii Macinului.

Cautati geoascunzisul Sub Pietrele Mariei - Muntii Macinului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Geocutia lipseste, dar macar am gasit umbra

    Ajungand in muntii Macin, primul geoobiectiv vizitat de mine au fost Pietrele Mariei...
  • Pietrele erau, pe Maria nu am vazut-o

    Pietrele le-am gasit, ascunzisul de asemeni, vant cat cuprinde...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.