Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Tuguiata Podisul Babadagului
Dealul Asan Podisul Babadagului
Vechiul cimitir turcesc Iaila
Dealul cu bujori Ciucurova
Manastirea Cerbu

Comentarii
Scop atins...
Batran, dar mai prezentabil...Varful Tuguiata Batrana - Podisul Babadagului

Varful Tuguiata Batrana - Podisul Babadagului


Tuguiata Batrana se afla piciorul vestic al celui mai inalt varf al Podisului Babadag, Tuguiata, de 402 m. Tuguiata Batrana nu are decat 383 m, este insa mai spectaculoasa, prezentand o serie de coltani prapastiosi pe culmea sa si golul aferent, ce ofera cateva belvederi spre sud si vest.

Accesul se poate realiza din gura paraului Omurlar (a se vedea descrierea geoobiectivului Dealul Asan), urcand direct pe muchia versantului drept al vaii, strict spre est, in circa o ora pana pe varf.

Sau venind de pe Varful Tuguiata (a se vedea descrierea accesului la acest acest geoobiectiv) coborand spre vest, pana in saua joasa ce desparte cele doua varfuri, de unde...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Tuguiata Batrana - Podisul Babadagului.

Cautati geoascunzisul Varful Tuguiata Batrana - Podisul Babadagului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.