Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Troita Eroilor Cosnea
Varful Cotumba
Grotele militare Muntele Cristes
Varful Viscolul
Izvorul principal al Trotusului

Comentarii
Drum catastrofal pe paraul Petru...
Cu lanterna...Monumentul lui Rupert Mayer - Cosnea

Monumentul lui Rupert Mayer - Cosnea


Rupert Mayer (1876-1945) a fost un preot iezuit german, opozant fata de national-socialismul inca din primii ani ai acestuia si exponent al rezistentei catolice fata de nazism.

Prezenta monumentului inchinat lui la Cosnea se datoreaza faptului ca in timpul Primului Razboi Mondial, ca infirmier si preot in armata germana, a luptat in zona Cosnei, unde a si fost ranit, fiindu-i amputata gamba piciorului stang. Pentru angajamentul sau social si pastoral a fost beatificat in 1987 de papa Paul al II-lea.

Monumentul se afla pe drumul de acces in...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Monumentul lui Rupert Mayer - Cosnea.

Cautati geoascunzisul Monumentul lui Rupert Mayer - Cosnea si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.