Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Cascada Pusu Cernegura
Schitul Lipovenilor
Crucea dr. Iacomi Cernegura
Cascada Bahrin
Biserica de la fostul Schit al Lipovenilor

Comentarii
Varful Cernegura...Varful Cernegura - Muntii Tarcaului

Varful Cernegura - Muntii Tarcaului


Muntele Cernegura treprezinta bastionul extrem nord-estic al Muntilor Tarcaului, dominand dinspre sud orasul Piatra Neamt.

Reprezinta muntele de suflet al nemtenilor, cum este Tampa pentru brasoveni. De regula, amatorii de drumetie din Piatra Neamt suie pana pe culmea Cernegurei pe numeroasele carari sau drumuri forestier ce-i taie fata nord-estica sau cea nordica. Sugeram traseul ce trece pe la cascada Pusu, descris la acest din urma geoobiectiv. ...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Cernegura - Muntii Tarcaului.

Cautati geoascunzisul Varful Cernegura - Muntii Tarcaului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.