Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Cernegura
Crucea dr. Iacomi Cernegura
Schitul Lipovenilor
Locul fosilifer Agarcia
Biserica de la fostul Schit al Lipovenilor

ComentariiCascada Pusu - Cernegura

Cascada Pusu - Cernegura


Fara valente morfometrice deosebite, casacada Pusu de pe Muntele Cernegura exista si ... subzista sub forma unui firicel de apa spanzurat pe un prag stancos de circa 6-7 m.

Accesul se face pe axialul forestier ce taie coastele nord-estice ale Muntelui Cernegura - ce domina dinspre sud orasul Piatra Neamt - si porneste din dreptul strandului municipal aflat la poalele Cernegurei, pe malul drept al Bistritei. Se merge pe acest drum vreo 3 km, pana in capatul sau, aflat pe valea premergatoare paraului ce formeaza cascada; de aici (N46.912425; E26.363372;...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascada Pusu - Cernegura.

Cautati geoascunzisul Cascada Pusu - Cernegura si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.