Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica catolica - Sasausi

Biserica catolica - Sasausi


Satul Sasausi apartine comunei Lunga si se afla pe DN 11 la nici 3 km de Targu Secuiesc. Biserica romano-catolica, aflata in capatul sudic al satului, este tip cetate, cu un zid inalt de cca 2 m si dateaza din 1823.

Lunga nu mai este comuna, satul Lunga fiind inglobat in Targu Secuiesc. Ca atare Sasausi, la randul sau, este inglobat in Targu Secuiesc. Iar din punct de vedere administrativ face parte, ca si vecinul, fost sat Tinoasa, din Lunga. Asa ca se vorbeste oficial de fostul sat Sasausi....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Cautare geoobiective in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica catolica - Sasausi.

Cautati geoascunzisul Biserica catolica - Sasausi si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Biserica catolica Lunga
Baile Fortyogo
Parcul Jozsias
Biserica catolica Catalina
Biserica catolica Sanzieni

Comentarii
Pixel
Geocutie noua in interiorul curtii bisericii...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.