Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Muntele Perko
Ruinele castelului Tarnoczy
Biserica catolica Poian
Poian
Biserica catolica Valea Seaca

Comentarii
In sfarsit am gasit intrarea deschisa...Biserica romano-catolica Sanzieni

Biserica romano-catolica Sanzieni


Sanzieni este unul dintre cele mai mari si mai dezvoltate sate din Depresiunea Tg. Secuiesc.

Biserica tip cetate de aici este, de asemenea, una aparte prin dimensiuni si aritectura, impresionand prin zidul in forma unui receptacol de floare si prin cele patru bastioane cu care este prevazut. Localitatea este documentata din anul 1251, iar despre o biserica parohiala se pomeneste din 1332. In anul 1401 (an inscris pe unul dintre pereti) se construia la Sanzieni o biserica...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica romano-catolica Sanzieni.

Cautati geoascunzisul Biserica romano-catolica Sanzieni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.