Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Crucea dintre Lutoasa si Estelnic
Urma de picior a lui Hristos
Cetatea Ciuchian din Lutoasa
Lemnia
Biserica catolica Poian

Comentarii
Primul ascunzis chiar ca a fost temporar...Biserica romano-catolica - Estelnic

Biserica romano-catolica - Estelnic


Este o biserica tip cetate, fiind inconjurata cu un zid inalt de cca 2 m cu cornisa din tigla.

Biserica dateaza din sec. XIV (in 1332 exista biserica de parohie), transformata apoi in sec. XVI, XVII si XIX. Clopotelea dateaza din 1567. Din pacate, de cate ori am trecut prin zona am gasit incinta inchisa si nu putem descrie si interiorul.

In satul Estelnic se mai afla o biserica catolica, cea a unor calugari franciscani, a caror manastire dateaza din 1690....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica romano-catolica - Estelnic.

Cautati geoascunzisul Biserica romano-catolica - Estelnic si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.