Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Crucea dintre Lutoasa si Estelnic

Crucea dintre Lutoasa si Estelnic


Este vorba despre o cruce specifica spatiilor locuite de secui catolici: din lemn cu o caciula conica deasupra.

Se afla la o rascruce, aproximativ la granita dintre comunele Estelnic si Mereni (careia ii apartine satul Lutoasa) pe drumul judetean (asfaltat) ce leaga satele de sub arcul muntos (Nemira si Ciuc) ce inchide spre nord depresiunea Bretcului, de la Lemnia - prin Mereni, Lutoasa, Estelnic, Valea Scurta, Belani si Poian - la Sanzieni....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Drumetii montane

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Crucea dintre Lutoasa si Estelnic.

Cautati geoascunzisul Crucea dintre Lutoasa si Estelnic si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.