Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Camila Munceii Uture
Altarul
Crucisatorul Munceii Uture
Stanca cu brazi
Piatra cu ceaun

Comentarii
Piatra Crapata Runcu...Piatra Crapata - Munceii Uture

Piatra Crapata - Munceii Uture


Munceii Uture reprezinta un vanjos brat lateral din extremitatea sud-estica a Muntilor Tarcaului, desprins din Culmea Runcu Stanelor - prelungirea sudica a culmii Gosmanului.

Inaltimile sale sunt reduse, in general sub 1.000 m, doar cateva varfuri, cele mai apropiate de radacina sa orografica, depasind aceasta cifra. Culmea sa principala are un aspect de creasta continua, relativ putin sinuoasa, cu inaltimi intre 700 si 900 m ce merge paralel cu valea Tazlaului Sarat, de la izvoarele acstuia pana la confluenta cu Tazlaul, fiind interfluviu pentru...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra Crapata - Munceii Uture.

Cautati geoascunzisul Piatra Crapata - Munceii Uture si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.