Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Manastirea Fagetel
Pasul Ghimes
Izvorul geografic al Trotusului
Izvorul principal al Trotusului
Muntele Frumos

Comentarii
Ascunzis gol sau nu...
Ascunzis gol sau nu?...Biserica ortodoxa - Fagetel

Biserica ortodoxa - Fagetel


Fagetel este un sat al comunei Frumoasa, desi il desparte un munte de restul comunei, fiind situat de cealalt„ parte a Pasului Ghimes, in Valea Trotușului, nu foarte departe de izvoarele acestuia.

Satul inca mai are un  numar important de români ortodocși (cam tot atatia cati maghiari). Actuala biserica ortodoxa a satului, din piatra adusa cu carutele din satul Cosnea - si el, peste un munte, dincolo de izvoarele Trotusului -, a fost construita in anul 1930, inlocuind alta mai veche, de lemn, ce data din 1895.

Catapeteasma a fost pictata in anii...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica ortodoxa - Fagetel.

Cautati geoascunzisul Biserica ortodoxa - Fagetel si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.