Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Izvorul principal al Trotusului
Varful Viscolul
Biserica ortodoxa Fagetel
Varful Colos
Fagul cu o suta de brate

Comentarii
Iarna nu-i ca vara...
Cand fug fetele dupa tine, e bine sa te opresti...Izvorul geografic al Trotusului

Izvorul geografic al Trotusului


Izvorul geografic al Trotusului, aflat, de-a lungul firului apei, cel mai departe de varsarea raului in Siret (la 162 km de izvor, langa Adjud), a fost recent marcat prin placi indicatoare montate in dreptul brazilor sub care este izvorul, vizibile din drum.

Se poate ajunge la el pe trasee turistice care pleaca din satul Comiat (Lunca de Sus) ori din Pasul Ghimes. Un astfel de traseu este descris pe muntesiflori.ro! Altfel, se poate sui de-a lungul Trotusului, numit Fagetel spre izvoare, plecand din satul Fagetel, aflat sub pasul Ghimes.

Tinand firul din stanga...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Izvorul geografic al Trotusului.

Cautati geoascunzisul Izvorul geografic al Trotusului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.