Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Capela din Vale sau Capela Sfantul Ioan - Bancu

Capela din Vale sau Capela Sfantul Ioan - Bancu


Bancu este un sat al comunei Ciucsângiorgiu, cunoscut prin biserica sa fortificat„. Dar in afara de aceasta, mai exista doua capele romano-catolice. Una este numita Capela din Vale, si se afla in cimitirul de la iesirea din sat spre sud.

Deocamdata, am gasit putine informatii despre aceasta capela. Doar ca are hramul Sf. Ioan și ca a fost construita prin 1700. Dupa cum arata, desigur, a suferit renovari....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Coordonate gps

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Capela din Vale sau Capela Sfantul Ioan - Bancu.

Cautati geoascunzisul Capela din Vale sau Capela Sfantul Ioan - Bancu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.