Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Capela din Vale sau Capela Sfantul Ioan - Bancu

Capela din Vale sau Capela Sfantul Ioan - Bancu


Bancu este un sat al comunei Ciucsângiorgiu, cunoscut prin biserica sa fortificat„. Dar in afara de aceasta, mai exista doua capele romano-catolice. Una este numita Capela din Vale, si se afla in cimitirul de la iesirea din sat spre sud.

Deocamdata, am gasit putine informatii despre aceasta capela. Doar ca are hramul Sf. Ioan și ca a fost construita prin 1700. Dupa cum arata, desigur, a suferit renovari....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Capela din Vale 2
Capela din Vale 2
Capela Sfantul Ioan
Capela Sfantul Ioan
Piatra funerara culcata pe orizontala
Piatra funerara culcata pe orizontala
Cruci acoperite
Cruci acoperite
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Capela din Vale sau Capela Sfantul Ioan - Bancu.

Cautati geoascunzisul Capela din Vale sau Capela Sfantul Ioan - Bancu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Daca nu gasiti cutia, incercati si pe partea opusa

    Nu prea am gasit loc de parcare langa intrarea in cimitir, astfel incat a trebuit sa parchez masina langa drum, mai aproape de ascunzis :-) Pe ambele parti ale zidului imprejmuitor erau oameni, asa ca a trebuit sa astept putin...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.