Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Canionul Dofteana
Dealul Dracoaia
Ochiul Huitoarei
Drumul Crucii Dracoaia
Cimitirul Eroilor Poieni Targu Ocna

Comentarii
Povestea pitonului...
Piatra cu piton?...
Altceva!...Stanca Cucului de la Bogata

Stanca Cucului de la Bogata


Satul Bogata este accesibil pe DN 12A, Miercurea Ciuc - Onesti, fiind la 4 km vest de Targu Ocna. Obiectivul despre care vorbim se afla la jumatatea distantei dintre Bogata si Dofteana (3,5 km vest de Bogata), la marginea soselei.

Un picior al uneia din culmile periferice ale Plaiurilor Nemirei (Pufu-Ciresoaia), in acest caz, Dealul Mare, se intinde pana foarte aproape de raul Trotus, contribuind la formarea Defileului de la Ciresoaia. Promontoriul stancos cu care se termina acest deal a impins Trotusul spre nord, unde a dat peste Dealul Dracoaia, componenta cea mai spectaculoasa a defileului.

Spectaculos...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca Cucului de la Bogata.

Cautati geoascunzisul Stanca Cucului de la Bogata si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.