Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Santul cetatii Moacsa
Dalnic
Cetatea Comorii
Varful Bodoc
Cetatea Ika

ComentariiSantul din Poiana Berzete - Muntii Bodoc

Santul din Poiana Berzete - Muntii Bodoc


Poiana Berzete este una din cele mai mari pasuni de pe culmea versantului stang al vaii Padureni. Muntele pe care se afla este numit Budos, de sub el izvorand vai ce curg spre paraul Padureni si spre localitatea Dalnic.

Jumatatea sudica a marii poieni este inconjurata cu totul de un sant rectangular, de tipul celor ce inconjura vechile cetati din epoca fierului, care, pe dealurile Covasnei, sunt la tot pasul. Cum cautam de mult informatii despre Cetatea Moacsa, fara a fi aflat nimic concret despre localizarea ei, am banuit ca ar putea fi aici, in Poiana Berzete.

Reanalizand informatiile...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Santul din Poiana Berzete - Muntii Bodoc.

Cautati geoascunzisul Santul din Poiana Berzete - Muntii Bodoc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.