Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Manastirea Carmelitana Luncani
Biserica de lemn Luncani
Capela Ghert
Altarul de pe paraul Bahna
Capela Calvar

Comentarii
Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani...Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani

Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani


La Manastirea Carmelitana de la Luncani se arganizeaza numeroase activitati, se fac vizite, incheiate cu pelerinaje pe dealul din spatele manastirii, pe care s-a amenajat un Drum al Crucii.

Acesta pleaca din spatele manastirii, din dreptul unei uriase statui a lui Isus, si urmeaza o poteca bine intretinuta, de-a lungul careia sunt montate mici altoreliefuri simbolizand cele 14 statii. Ultima statie - a XIV-a - se afla pe culme, unde sunt prinse de copaci numeroase cruci si insemne religioase, lasate de pelerini, locul devenind unul de reculegere.

O continuare...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani.

Cautati geoascunzisul Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.