Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Drumul Crucii Manastirea Carmelitana Luncani
Biserica de lemn Luncani
Capela Ghert
Altarul de pe paraul Bahna
Capela Calvar

Comentarii
Carmelitani...
Manastirea Carmelitana din Luncani...Manastirea Carmelitana din Luncani

Manastirea Carmelitana din Luncani


Carmelitii sunt prezenti in Romania din 1992, in Bacau din 1998, cand s-a inceput constructia manastirii de la Luncani.

Inaugurarea manastirii s-a petrecut in 2002. Manastirea are un larg parc, amenajat pentru odihna si reculegere, o cladire pentru comunitatea calugarilor, una pentru oaspeti si pentru activitati si o mare biserica.

Sunt remarcabile: uriasa icoana a Maicii Domnului - patroana a carmelitilor, realizata in mozaic, in stil ortodox, cripta de la subsol, o capela cu un altar...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Manastirea Carmelitana din Luncani.

Cautati geoascunzisul Manastirea Carmelitana din Luncani si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.