Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica de lemn Luncani

Biserica de lemn Luncani


O adevarata bijuterie arhitectonica si artistica, biserica de lemn de la Luncani a fost ctitorita, prin 1777, de un razes, Constantin Tumurug.

Modul de executie impresioneaza prin gustul artistic deosebit al mesterului popular, dar si prin mestesugul desavarsit: temelia din piatra cladita, fara niciun ciment, imbinarile grinzilor de stejar, podeaua tindei - ea insasi un monument artistic - din lespezi taiate din trovanti etc.

O descriere detaliata, cu multe fotografii, este prezentata pe muntesiflori!...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Cautare geoascunzisuri

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica de lemn Luncani.

Cautati geoascunzisul Biserica de lemn Luncani si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Drumul Crucii Manastirea Carmelitana Luncani
Manastirea Carmelitana Luncani
Lacul Lilieci
Capela Ghert
Altarul de pe paraul Bahna

Comentarii
Pixel
Dar nu am gasit cutia...
Biserica de lemn Luncani...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.