Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Groapa Deleanului
Manastirea Cotesti
Biserica de lemn Odobasca Cotesti
Fosta Manastire Mera
Focul Viu Andreiasu de Jos

ComentariiManastirea Dalhauti

Manastirea Dalhauti


Manastirea Dalhauti a fost, pe la mijlocul se. XIX, frecventata de protipendada focsaneana, doi reprezentanti ai ei, ctitorind si o biserica, acum o ruina (unde se afla si ascunzisul).

Manastirea dateaza, documentat, din 1461, an al construirii unei biserici din piatra (azi monument istoric). In 1625 s-a mai construit o biserica, de lemn.

Accesul, direct, la manastire se face din Focsani, prin satul Dalhauti (17 km, asfalt), de unde mai sunt 2,5 km pe un bun drum forestier. Un traseu cu plecare de la manastirea Cotesti (geoobiectiv) este descris pe...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Manastirea Dalhauti.

Cautati geoascunzisul Manastirea Dalhauti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.