Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Blidari (Carligele), judetul Vrancea

Manastirea Cotesti - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Manastirea Cotesti

Manastirea Cotesti

Manastirea Cotesti are o vechime apreciata la 300 de ani (se avansweaza ca an al infiintarii, 1720), date certe despre istoricul ei memaiexistand, din cauza distrugerii arhivei in timpul Primului Razboi Mondial...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Manastirea Cotesti:

Icoana de hram a Manastirii Cotesti
Icoana de hram a Manastirii Cotesti
Biserica Manastirii Cotesti - 2
Biserica Manastirii Cotesti - 2
Biserica Manastirii Cotesti
Biserica Manastirii Cotesti
Casa calugareasca la Manastirea Cotesti
Casa calugareasca la Manastirea Cotesti

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Manastirea Cotesti.

Cautati geoascunzisul Manastirea Cotesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Lunca Siretului la 23.69 km - * Monumentul Victoriei la 25.27 km - Monumentul, infatisand-o pe Ecaterina Teodoroiu si simbolizand victoriile armatei romane in bataliile Primului Razboi Mondial de pe fromtul de la Marasesti, se afla in importanta intersectie - de la Tisita - dintre DN 2, Bucuresti-Siret, DN 24 ce duce la Tecuci si DN 2L spre Panciu. * Balta Puiesti la 26.9 km - * Lacul Movileni la 28.69 km - * Lacul Doaga la 29.37 km - * Penitenciarul la 29.82 km - * Paraul Bozu la 30.1 km - * Masa lui Bucur la 30.35 km - * Monumentul Ecaterinei Teodoroiu la 34.36 km - Straoane ste o comuna situata pe DN 2L, Tisita-Panciu-Soveja, la cca 15 km de Tisita. * Cascada La Jghiab la 34.47 km - * Caldarile Zabalei Zarna Mica la 36.11 km -
- Judetul Vrancea

Obiective turistice vecine


Biserica de lemn de la Odobasca
Biserica de lemn de la Odobasca
In catunul Odobasca, al satului Cotesti, existã o veche biserica de lemn, ridicata, conform traditiei, in 1471.
Manastirea Dalhauti
Manastirea Dalhauti
Manastirea Dalhauti a fost, pe la mijlocul secolului XIX, frecventata de protipendada focsaneana, doi reprezentanti ai ei, ctitorind si o biserica, acum o ruina.
Groapa Deleanului
Groapa Deleanului
Deleanu este un varf de 675 m din Subcarpații Vrancei, important nod orografic al acestora, mai precis, al celor din interfluviul Milcov - Ramnicu Sarat.
Cimitirul de onoare Bordesti
Cimitirul de onoare Bordesti
Este cunoscut ca cimitirul ostasilor romani si germani.
Statuia generalului Suvorov
Statuia generalului Suvorov
Impresionanta statuie a generalului rus Alexandr Suvorov (1729-1800), care nu a pierdut nici o batalie, se afla amplasata in cuprinsul satului Dragosloveni (Dumbraveni/VN), la marginea DN 2, Bucuresti-Suceava, la 22 km de Ramnicu Sarat si 20 de Focsani.
Fosta Manastire Mera
Fosta Manastire Mera
Mera este singura manastire ctitorita de familia domnitoare a Cantemirestilor, fiind construita de Antioh Cantemir, fratele mai cunoscutului Dimitrie Cantemir, si menita a deveni necropola domneasca a familiei.
Focul Viu
Focul Viu
Focurile Vii reprezinta unele dintre cele mai spectaculoase fenomene naturale, nu foarte multe in tara noastra, cele despre care stim noi fiind concentrate in Subcarpatii Vrancei.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.