Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Manastirea Cotesti
Manastirea Dalhauti
Cimitirul de onoare Bordesti
Groapa Deleanului
Manastirea Podul Bulgarului

ComentariiBiserica de lemn de la Odobasca - Cotesti

Biserica de lemn de la Odobasca - Cotesti


In catunul Odobasca, al satului Cotesti, existã o veche biserica de lemn, ridicata, conform traditiei, in 1471.

Ctitorul ar fi un capitan al lui Radu cel Frumos, Stan Cotea Odobescu, lui atribuindu-i-se si infiintarea Cotestiului. Unii cercetatori considera ca biserica, prin stil, corespunde sec. XVIII, chiar XIX. Un traseu turistic in zona, cu trecere si pe la alte geoobiective, este prezentat pe muntesiflori!...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica de lemn de la Odobasca - Cotesti.

Cautati geoascunzisul Biserica de lemn de la Odobasca - Cotesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.