Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Crucea de pe Plaiul Ugra
Valea Intunecoasa
Lunca de Sus
Viaductul Mina
Varful Ascutit

Comentarii
Inainte de spectacol, dupa gard...Valea Boros - Lunca de Jos

Valea Boros - Lunca de Jos


Valea Boros este unul dintre satele comunei Lunca de Jos, avandu-si casele insirate de-a lungul vaii cu nume omonim. Un drum asfaltat se desprinde din DN 12A (Miercurea Ciuc - Onesti) si urca de-a lungul vaii. La 1,5 km de gura vaii se ajunge la o intersectie: spre dreapta duce un drumusor ce intra in incinta Pensiunii Boros.

Pensiunea este ea insasi un ... satuc format din 13 case traditionale secuiesti aduse din satele din preajma si reabilitate. Se mai adauga o sala de conferinte si de festivitati, precum si casa bailor, aflate in hambare traditionale (interioarele fiind adaptate noilor necesitati). Mai nou, in incinta pensiunii s-a construit si o capela romano-catolica, cu un aer de modernitate,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Valea Boros - Lunca de Jos.

Cautati geoascunzisul Valea Boros - Lunca de Jos si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.