Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Baile Cibre
Biserica catolica Nicolesti
Cetatea de pamant uitata
Muntele Mic Frumoasa
Lacul de baraj Frumoasa

Comentarii
Un ascunzis ingenios si un nou obiectiv pe Drumul Muntelui...Troita cu palarie - Drumul Muntelui - Frumoasa

Troita cu palarie - Drumul Muntelui - Frumoasa


Din Frumoasa porneste un traseu turistic - descris pe placa informativa aflata in piata bisericii romano-catolice - marcat cu cruce rosie - ce suie pe Drumul Muntelui, trece pe langa o frumoasa poiana cu izvor si amenajari pentru popas, ajunge in Poiana de pe Paganul Mic, unde se afla Capela Sf. Laszlo, suie pana aproape de Varful Paganului (cu geocutie publicata pe site) si se opreste in Pasul Ghimes.

Imediat ce se paraseste satul si se trece pe langa un vechi cimitir cu un monument inchinat eroilor locului, se urca pe un bot de deal pe care se afla geoobiectivul prezentat aici: o veche cruce de lemn cu talpa de beton si acoperis in forma de coif acoperit cu tabla.

Pe piciorul crucii este incizat un text in maghiara putin, dar inca lizibil. Cine cunoaste bine...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Troita cu palarie - Drumul Muntelui - Frumoasa.

Cautati geoascunzisul Troita cu palarie - Drumul Muntelui - Frumoasa si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.