Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Troita cu palarie - Drumul Muntelui - Frumoasa

Troita cu palarie - Drumul Muntelui - Frumoasa


Din Frumoasa porneste un traseu turistic - descris pe placa informativa aflata in piata bisericii romano-catolice - marcat cu cruce rosie - ce suie pe Drumul Muntelui, trece pe langa o frumoasa poiana cu izvor si amenajari pentru popas, ajunge in Poiana de pe Paganul Mic, unde se afla Capela Sf. Laszlo, suie pana aproape de Varful Paganului (cu geocutie publicata pe site) si se opreste in Pasul Ghimes.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Vedere de la troita spre Frumoasa
Vedere de la troita spre Frumoasa
Biserica romano-catolica din Frumoasa
Biserica romano-catolica din Frumoasa
Panoul ce descrie traseul Frumoasa-Varful Paganului
Panoul ce descrie traseul Frumoasa-Varful Paganului
Familie numeroasa
Familie numeroasa
Monumentul al eroilor in cimitirul vechi din Frumoasa
Monumentul al eroilor in cimitirul vechi din Frumoasa
Scari
Scari
Balustrada
Balustrada
Apus de soare
Apus de soare
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Troita cu palarie - Drumul Muntelui - Frumoasa.

Cautati geoascunzisul Troita cu palarie - Drumul Muntelui - Frumoasa si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Un ascunzis ingenios si un nou obiectiv pe Drumul Muntelui

    In iunie 2013 am ascuns in acest loc o geocutie, ascunzisul fiind chiar in palaria troitei...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.