Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Stanca Faraonul - Valea Supanului - Comanesti

Stanca Faraonul - Valea Supanului - Comanesti


Cu cca 2 km inainte de a se varsa in Trotus, paraul Supanu este putin inghesuit de versantii abrupti a Tiglelor, Mica si Mare, aceasta din urma formandu-i, pe o portiune, versantul drept. La cateva zeci de metri deasupra albiei ies la zi strate de gresie cladite in felurite moduri, unele putand starni imaginatia, precum Faraonul.

Depasind cei 2 km ai vaii Supanului, dupa parasirea cartierului omonim si a stramtorii formate de cele doua Tigle, se ajunge la o intersectie marcata de prezenta unui pod peste Supanu si a unei gospodarii. Drumul Supanului continua inainte, noi alegem insa bratul stang ce suie de-a coasta pe versantul Tiglei Mari, indreptandu-se spre valea Supanelului, a carui confluenta cu...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Locuri necunoscute

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca Faraonul - Valea Supanului - Comanesti.

Cautati geoascunzisul Stanca Faraonul - Valea Supanului - Comanesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Cascada Scaricica
Cascada Supanu
Lacul Filigeni Obcina Laposului
Piatra Uriasului Asau
Lacul Asau

Comentarii
Pixel
Faraonul, intre imagine si imaginatie...
Nu am reusit sa vad faraonul, dar am vazut doua capete...
Stanca Faraonul - Valea Supanului - Comanesti...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.