Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Cascada Scaricica - Comanesti

Cascada Scaricica - Comanesti


Depresiunea Comanesti, implicit orasul, sunt dominate de Obcina Laposului,extremitatea nord-estica Muntilor Ciucului. Spre ea porneste un traseu turistic clasic (candva marcat cu triunghi rosu), ce suie pe valea Supanului, un afluent al Trotusului. Primul afluent important al Supanului, de stanga, este paraul Lumina, pe acesta aflandu-se cascada Scaricica.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Cascada Scaricica - putin zoom
Cascada Scaricica - putin zoom
Cascada Scaricica - putin detaliu
Cascada Scaricica - putin detaliu
Versantul drept al cascadei
Versantul drept al cascadei
Versantul stang al cascadei
Versantul stang al cascadei
Pe paraul Lumina spre cascada
Pe paraul Lumina spre cascada
Iesind din valea Luminii
Iesind din valea Luminii
Cascada de gheata
Cascada de gheata
Cascada Scaricica 1
Cascada Scaricica 1
Cascada Scaricica 2
Cascada Scaricica 2
Perle apa-aer
Perle apa-aer
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascada Scaricica - Comanesti.

Cautati geoascunzisul Cascada Scaricica - Comanesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Modalitatea mai grea de a ajunge la cascada - Exista mai multe modalitati de a ajunge la cascada...

  • Cascada Scaricica - Comanesti - Am nimerit locatia mergand prin padure...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.