Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Piatra cu caldare mica
Piatra cu caldare mare
Piatra Soimilor Fortareata de piatra
Piatra cu Palarie
Pe Culme - Piatra Soimului

ComentariiMadona si Bestia - Dl. Piatra Soimului - Oituz

Madona si Bestia - Dl. Piatra Soimului - Oituz


Trekkingklub a realizat un geocircuit pe Dl Piatra Soimului, cuprinzand 6 ascunzisuri, corespunzand unor fenomene naturale sau antropice deosebit de interesante.

Pe deal mai sunt inca numeroase alte fenomene de acest gen, ce merita vazute. Doua dintre ele sunt evidentiate acum prin includerea lor in acelasi circuit: este vorba despre doua stanci frapant antropomorfe, pe care noi le-am botezat, subiectiv, evident, ... asa cum am intitulat ascunzisul!
Pot fi vazute (asa cum le-am vazut noi ... sau altfel) pe cararea ce leaga Caldarea...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Madona si Bestia - Dl. Piatra Soimului - Oituz.

Cautati geoascunzisul Madona si Bestia - Dl. Piatra Soimului - Oituz si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.