Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Monumentul lui Gheorghe Donici
Biserica ortodoxa Radeana
Podul lui Stefan cel Mare
Bisericuta veche Cimitirul Bogdanei
Manastirea Bogdana

Comentarii
Un alt drum de acces la iaz...
Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare...Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare

Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare


Negoiesti este satul de resedinta al comunei Stefan cel Mare, avand casele de-a lungul DN 11A, Onesti - Adjud, la cca 10 km de Onesti.

Imediat ce soseaua depaseste intersectia pentru manastirea Bogdana (venind dinspre Onesti) si apoi podul de peste acest parau, se coteste pe prima ulita la stanga. Dupa primul cot la dreapta se merge inainte cat permite ulita si apoi la stanga. Dupa ce se trece calea ferata, se tot coteste la dreapta pe drumul de pamant, ajungandu-se la iaz dupa 500 m de la ultimul cot.

Venind...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare.

Cautati geoascunzisul Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.