Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare

Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare


Negoiesti este satul de resedinta al comunei Stefan cel Mare, avand casele de-a lungul DN 11A, Onesti - Adjud, la cca 10 km de Onesti.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Iazul Negoiesti 2
Iazul Negoiesti 2
Iazul Negoiesti - detaliu
Iazul Negoiesti - detaliu
Iazul
Iazul
Dovada
Dovada
Ciuperci
Ciuperci
In oglinda
In oglinda
Margaritare
Margaritare
Pictura... sau ce?
Pictura... sau ce?
Iazul Negoiesti 1
Iazul Negoiesti 1
Iazul Negoiesti 2
Iazul Negoiesti 2
Iazul Negoiesti 3
Iazul Negoiesti 3
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Va asteptam cu 3.100+ de geoobiective prezentate de catre noi. Descoperiti-le! Geocutiile noastre sunt unice. Cu foarte putine exceptii, nu sunt publicate altundeva.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare.

Cautati geoascunzisul Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Un alt drum de acces la iaz - Venind dinspre Onesti, am ratat intersectia recomandata in descriere...

  • Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare - Surprins de frumusetea peisajului, era sa uit de cealalta comoara...


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.