Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Poiana Gitioana - Muntii Tarcaului

Poiana Gitioana - Muntii Tarcaului


Orice om pasionat de munte, de drumetie, in general, a lecturat mai in copilarie, mai incoace, spre maturitate, descrierile de calatorie prin muntii Neamtului ale lui Calistrat Hogas. Intr-una dintre acestea se vorbeste si despre Culmea Gitioana.

Culmea poienita a Gitioanei, cu un varf de peste 1200 m, este o parte a culmii Geamana-Gosmanu, una dintre ramurile majore ale Muntilor Tarcaului, reprezentand interfluviul dintre bazinul Tarcaului, pe de o parte, si cele ale Tazlaului si Bistritei, pe de alta.

Sugeram o posibilitate de acces in Poiana Gitioana, prezentand un traseu in circuit, cu plecare de pe...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Cautare geoobiective in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Poiana Gitioana - Muntii Tarcaului.

Cautati geoascunzisul Poiana Gitioana - Muntii Tarcaului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.