Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biserica Sfantul Ioan Botezatorul Delnita
Pauleni-Ciuc
Cariera Delnita
Capela Sfantul Iosif Barzava
Biserica catolica Barzava

Comentarii
Geocutie dizlocata...Capela romano-catolica din Delnita

Capela romano-catolica din Delnita


Satul Delnita, apartinand comunei Pauleni-Ciuc, este cunoscut prin Biserica Sf. Ioan Botezatorul, unul dintre cele mai valoroase monumente din secuime. Satul mai are insa un locas religios, capela pe care o prezentam in continuare.

Biserica Sf. Ioan este aflata in-afara satului, la cca 1 km distanta, in plin camp. Este un motiv, ca si repetatele reparatii, ca si nevoia de protejare, fiind vorba despre un monument istoric, pentru ca slujbele pentru credinciosii din Delnita sa se tina in, ceea ce am numit capela.

Are insa dimensiunile unei biserici si a fost construita in marginea vestica a...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Capela romano-catolica din Delnita.

Cautati geoascunzisul Capela romano-catolica din Delnita si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.