Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Lacul Andreoaie - Boistea

Lacul Andreoaie - Boistea


Lacul este unul natural, format in urma unei mari alunecari de teren intr-o alveola larga, formata in spatele limbii de alunecare, fenomen produs pe fata sudica a Platformei Pancesti - ce reprezinta jumatatea sud-estica a Culmii Pietricica.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Lacul Andreoaie - 2
Lacul Andreoaie - 2
Lacul Andreoaie - 3
Lacul Andreoaie - 3
Lacul Andreoaie - detaliu
Lacul Andreoaie - detaliu
Lacul Andreoaie - detaliu-2
Lacul Andreoaie - detaliu-2
Lacul Andreoaie - seara
Lacul Andreoaie - seara
Lacul
Lacul
Jurnal
Jurnal
Drumul forestier
Drumul forestier
Drum exploatare forestiera
Drum exploatare forestiera
Intersectie
Intersectie
Digul natural al lacului
Digul natural al lacului
Monstrul din lac
Monstrul din lac
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Andreoaie - Boistea.

Cautati geoascunzisul Lacul Andreoaie - Boistea si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Cutie noua la Lacul Andreoaie

    În trecere pe la lac am constatat devalizarea ascunzișului și dispariția geocutiei...
  • In plus despre Lacul Andreoaie si nu numai

    In imprejurimile Lacului Andreoaie mai sunt alte cateva balti, unele, mai mici sau mai mari, doar iazuri, suficient de pitoresti sau chiar interesante, pentru a starni curiozitatea unora...
  • Lacul Andreoaie - Boistea

    Cu GPS cautarea e simpla...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.