Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Podul lui Stefan cel Mare
Iazul Negoiesti
Manastirea Cucova
Monumentul lui Gheorghe Donici
Bisericuta veche Cimitirul Bogdanei

Comentarii
Cutie noua la Lacul Andreoaie...
In plus despre Lacul Andreoaie si nu numai...
Lacul Andreoaie - Boistea...Lacul Andreoaie - Boistea

Lacul Andreoaie - Boistea


Lacul este unul natural, format in urma unei mari alunecari de teren intr-o alveola larga, formata in spatele limbii de alunecare, fenomen produs pe fata sudica a Platformei Pancesti - ce reprezinta jumatatea sud-estica a Culmii Pietricica.

Dimensiunile lacului, de forma unei lentile, sunt apreciabile, 85 m lungime si 25 m latime maxima, cu adancimea mai greu de stabilit, probabil, peste 3 m. In urma alunecarii ce a dus la formarea sa, credem ca a fost atins superdficial nivelul panzei freatice caci, desi nu are o alimentare aeriana permanenta, nivelul ii  este destul de constant de la an la an, iar limpezimea...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Andreoaie - Boistea.

Cautati geoascunzisul Lacul Andreoaie - Boistea si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.