Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biserica ortodoxa Radeana
Iazul Negoiesti
Bisericuta veche Cimitirul Bogdanei
Manastirea Bogdana
Podul lui Stefan cel Mare

Comentarii
Eroul Gheorghe Donici are un nou ascunzis...
Nu era sa fie...
Monumentul lui Gheorghe Donici - Stefan cel Mare...Monumentul lui Gheorghe Donici - Stefan cel Mare

Monumentul lui Gheorghe Donici - Stefan cel Mare


Gheorghe Donici (1849-1916) este un erou cu totul aparte, mort in lupta, in Primul Razboi Mondial, ca voluntar, la varsta de 67 de ani. Luptase, tot ca voluntar, si in Razboiul de Independenta din 1877-1878.

Monumentul care ii este inchinat lui si altor eroi cazuti in cele doua razboaie, locuitori de pe mosia sa din comuna Valea Seaca, fosta Stefan cel Mare, se ridica pe un picior de deal de la intrarea in comuna Stefan cel Mare, venind de la Onesti. La baza dealului se mai afla un monument dedicat celor cazuti in Primul Razboi Mondial, precum si o statuie a lui Isus Christos,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Monumentul lui Gheorghe Donici - Stefan cel Mare.

Cautati geoascunzisul Monumentul lui Gheorghe Donici - Stefan cel Mare si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.