Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Prevarful Ciudomir
Varful Grindusu
Varful Biliboc
Casalotul din Caldari
Varful Geamana Tarcaului

Comentarii
Varful Ciudomir - Muntii Tarcaului...Varful Ciudomir - Muntii Tarcaului

Varful Ciudomir - Muntii Tarcaului


Varful Ciudomir, cu cei 1649 m ai sai, este nu doar al doilea varf al Muntilor Tarcaului, dupa Grindusu (1664 m), ci si al Muntilor Trotusului, la egalitate insa cu Nemira Mare.

Ciudomiru se afla pe o culme secundara a Muntilor Tarcaului - a Grindusului - cu o impresionanta constanta altitudinala, pe care se afla toate varfurile de peste 1600 m ale Muntilor Tarcaului. Din pacate, Ciudomirul este impadurit de jur imprejur, fiind lipsit de belvederi.

Numele are, posibil, o geneza slava: "ciudo" = miracol, minune + "mir" =...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Ciudomir - Muntii Tarcaului.

Cautati geoascunzisul Varful Ciudomir - Muntii Tarcaului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.