Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Ciudomir
Varful Grindusu
Varful Biliboc
Casalotul din Caldari
Varful Geamana Tarcaului

ComentariiPrevarful Ciudomir - Muntii Tarcaului

Prevarful Ciudomir - Muntii Tarcaului


Varful Ciudomir este al doilea varf, ca altitudine, din Muntii Tarcaului. Unul dintre traseele - scurte - de acces la el trece pe langa Varful Sipotel, incalecand apoi un varf de peste 1600 m, antecamera a Ciudomirului.

Cand am urcat prima oara pe el, la capatul unui urcus continuu, pe 100 m diferenta de nivel, eram convinsi ca suntem pe Ciudomir, mai ales ca pe el era inaltata si o movila de bolovani. De aceea am si ascuns o cutie aici cu eticheta Varful Ciudomir.

Rugam primul gasitor sa adauge prefixul "Pre" pe cutie si pe "coperta" jurnalului.
Imediat...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Prevarful Ciudomir - Muntii Tarcaului.

Cautati geoascunzisul Prevarful Ciudomir - Muntii Tarcaului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.