Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biserica catolica Barzava
Capela Sfantul Iosif Barzava
Baile Barzava
Cariera Delnita
Troita cu palarie Drumul Muntelui

Comentarii
Dupa ce am sarit gardul inutil...
Biserica romano-catolica din Nicolesti - Frumoasa...Biserica romano-catolica din Nicolesti - Frumoasa

Biserica romano-catolica din Nicolesti - Frumoasa


La 1,5 km de centrul Frumoasei, pe DN 12A dintre Onesti si Miercurea Ciuc, se afla centrul parohial Sf. Nicolae din Nicolesti, cu casa parohiala din 1847 si biserica din sec. XIII. In preajma este ridicat un memorial dedicat eroilor satului cazuti in cele doua razboaie mondiale.

Date documentate despre biserica sunt din 1333. Cladirea actuala, in stil baroc, a fost ridicata intre 1777-1784. Este declarata monument istoric....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica romano-catolica din Nicolesti - Frumoasa.

Cautati geoascunzisul Biserica romano-catolica din Nicolesti - Frumoasa si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.