Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica romano-catolica din Nicolesti - Frumoasa

Biserica romano-catolica din Nicolesti - Frumoasa


La 1,5 km de centrul Frumoasei, pe DN 12A dintre Onesti si Miercurea Ciuc, se afla centrul parohial Sf. Nicolae din Nicolesti, cu casa parohiala din 1847 si biserica din sec. XIII. In preajma este ridicat un memorial dedicat eroilor satului cazuti in cele doua razboaie mondiale.

Date documentate despre biserica sunt din 1333. Cladirea actuala, in stil baroc, a fost ridicata intre 1777-1784. Este declarata monument istoric....

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Centrul parohial din Nicolesti
Centrul parohial din Nicolesti
Memorial in cinstea eroilor satului
Memorial in cinstea eroilor satului
Intrarea in incinta bisericii
Intrarea in incinta bisericii
Gangul intrarii in incinta bisericii
Gangul intrarii in incinta bisericii
Intrarea in biserica
Intrarea in biserica
Biserica Nicolesti - 2
Biserica Nicolesti - 2
Zidul de incinta
Zidul de incinta
Turnul de nord
Turnul de nord
Biserica
Biserica
Curtea interioara
Curtea interioara
Interiorul bisericii 1
Interiorul bisericii 1
Interiorul bisericii 2
Interiorul bisericii 2
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica romano-catolica din Nicolesti - Frumoasa.

Cautati geoascunzisul Biserica romano-catolica din Nicolesti - Frumoasa si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Dupa ce am sarit gardul inutil

    Fotografiind cladirea de langa biserica, am pornit in directia gresita, astfel incat la un moment dat a trebuit sa sar peste un gard, sa inconjor cladirea, pana sa ajung in interiorul curtii bisericii...
  • Biserica romano-catolica din Nicolesti - Frumoasa

    Un obiectiv impunator, bine intretinut, merita vizitat...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.