Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Manastirea Bogdana
Biserica ortodoxa Radeana
Monumentul lui Gheorghe Donici
Iazul Negoiesti
Podul lui Stefan cel Mare

Comentarii
Bisericuta veche din cimitirul Bogdanei...Bisericuta veche din cimitirul Bogdanei

Bisericuta veche din cimitirul Bogdanei


Satul Bogdana este cunoscut prin manastirea de aici. Independent sau poate legat de acest fapt, satul nu are biserica proprie si nici nu se stie sa fi avut candva. Totusi s-a construit o bisericuta in cimitirul satului, unde sa se poata desfasura serviciul religios aferent.

Accesul se face pe o ulita ce pleaca din capatul sudic al satului, de unde drumul asfaltat ce strabate satul, venind din Stefan cel Mare - resedinta comunala -, il paraseste si se indreapta, pe ultimele sute de metri, spre manastirea Bogdana. Urcam spre dreapta pana aproape de platoul dealului unde vom pleca pe o noua ulita, spre dreapta, pe care ajungem la cimitir.

Bisericuta,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Bisericuta veche din cimitirul Bogdanei.

Cautati geoascunzisul Bisericuta veche din cimitirul Bogdanei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.