Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Bisericuta veche Cimitirul Bogdanei
Biserica ortodoxa Radeana
Monumentul lui Gheorghe Donici
Iazul Negoiesti
Podul lui Stefan cel Mare

Comentarii
Manastirea Bogdana...Manastirea Bogdana

Manastirea Bogdana


Manatirea Bogdana este, poate cea mai cunoscuta - datorita accesibilitatii, dar si aspectelor cultural-istorice - dintre manastirile de pe valea Trotusului.

Satul Bogdana apartine comunei Stefan cel Mare, fiind accesibil din DN 12A, Onesti - Adjud, pe un drum asfaltat de 8 km lungime, ce pleaca din extremitatea vestica a resedintei de comuna si strabate satele Valea Seaca si Bogdana, de-a lungul vaii de la care si-a luat numele manastirea.

Ca data documentata se consemneaza anul 1669 ca inceput al existentei manastirii,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Manastirea Bogdana.

Cautati geoascunzisul Manastirea Bogdana si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.