Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Monumentul lui Gheorghe Donici
Iazul Negoiesti
Bisericuta veche Cimitirul Bogdanei
Manastirea Bogdana
Podul lui Stefan cel Mare

Comentarii
Biserica ortodoxa din Radeana - Stefan cel Mare...Biserica ortodoxa din Radeana - Stefan cel Mare

Biserica ortodoxa din Radeana - Stefan cel Mare


Radeana este un mic sat aflat la granita dintre cartierul Borzesti al Onestiului si comuna Stefan cel Mare. Este accesibil din DN 12A, Onesti - Adjud, din care pleacă spre sud un drum pietruit ce ajunge dupa 1 km la o intersectie in panta, marcata de o troita.

Tot in intersectie gasim si un indicator ce ne asigura ca suntem pe drumul bun spre biserica. Putem sui la biserica pe o alee din scari de beton ce porneste chiar din intersectie sau sa continuam pe ulita inca 200 m, avand grija sa cotim spre dreapta la intersectia ce urmeaza.

Satul este unul dintre cele mai vechi de pe valea Trotușului (atestat în 1502),...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica ortodoxa din Radeana - Stefan cel Mare.

Cautati geoascunzisul Biserica ortodoxa din Radeana - Stefan cel Mare si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.