Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Varful Rachitis
Stogul de Piatra
Tinovul Apa Rosie
Cetatea Ciuchian din Lutoasa
Cetatea Mereni

ComentariiPasul Carpinenii - Estelnic

Pasul Carpinenii - Estelnic


Pasul, numit astfel, dupa catunul ce oficial nu mai exista, din el mai ramanand doar cateva locuinte de vara, separa Muntii Nemira de Muntii Ciucului.

Prin pas trece traseul magistral al crestei Carpatilor, marcat cu banda rosie. La el se ajunge lejer, urmand un drum forestier, din satul Estelnic, aflat la marginea nordica a Depresiunii Targu Secuiesc. Drumul e marcat ca poteca turistica si cu cruce rosie, si cu punct rosu. Din preajma pasului, evidentiat oarecum de prezenta unui stalp cu placi indicatoare, izvoraste Apa...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pasul Carpinenii - Estelnic.

Cautati geoascunzisul Pasul Carpinenii - Estelnic si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.