Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Biserica ortodoxa noua din satul Recea - Tulghes

Biserica ortodoxa noua din satul Recea - Tulghes


Satul Recea, sat al comunei Tulghes, se afla pe drumul ce leaga Tulghesul de Ditrau, un drum transmontan plin de pitoresc, dar neasfaltat.

Majoritatea locuitorilor sunt ortodocsi, o parte fiind baptisti, bisericuta pe care o prezentam fiind construita relativ recent (dupa 1990), ea luand locul alteia mai vechi, din lemn, un alt geoobiectiv. Am tinut sa-i marcam existenta avand in vedere ca pe site-urile, sa le spunem de specialitate, inclusiv pe cel al episcopiei regionale, nu ... exista.

Dar, si mai...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Drumetii in Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Biserica ortodoxa noua din satul Recea - Tulghes.

Cautati geoascunzisul Biserica ortodoxa noua din satul Recea - Tulghes si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.