Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Piatra lui Kota
Stanca Bufnitei Iavardi
Culmea Iavardi
Valea Iavardi
Cascada Zugo

Comentarii
Am mutat putin geocutia...
Schimbari la capela...
Capela Sfantul Petru si Pavel - Muntele Iavardi...Capela Sfantul Petru si Pavel - Muntele Iavardi

Capela Sfantul Petru si Pavel - Muntele Iavardi


Este oarecum surprinzatoare prezenta acestei capele pe unul dintre picioarele Muntelui Iavardi, relativ departe de catunul Poiana Fagului al satului Valea Rece din comuna Lunca de Jos.

Accesul la ea se face din DN 12A, Onesti - Miercurea-Ciuc, din capatul aval al satului Lunca de Jos, de unde se intra pe Valea Rece in satul omonim. Dupa 7 km de drum, aproape tot asfaltat, se ajunge in satul Poiana Fagului, la gura paraului Janok, afluent al Paraului Fagului/Fagetului. Un drum de exploatare forestiera urca, intai pe paraul Janok, apoi pe versantul sau stang,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Capela Sfantul Petru si Pavel - Muntele Iavardi.

Cautati geoascunzisul Capela Sfantul Petru si Pavel - Muntele Iavardi si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.