Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Izvorul de la Botul Farcului

Izvorul de la Botul Farcului


Micul izvor despre care e vorba se afla pe poteca culmii principale a Muntilor Nemira, marcata cu banda albastra, in apropiere (15 minute) de Botul Farcului.

Botul Farcului reprezinta un gheb al culmii Nemirei, din saua de sub el, traseul marcat al culmii parasind-o sau instalandu-se pe ea, dupa cum coboram sau urcam pe ea. Instaland acest ascunzis am dorit sa-i marcam prezenta si sa oferim o satisfactie, celor ce urca pe culmea Nemirei, odata cu atingerea ei, dupa un urcus destul de solicitant; dar si celor care au parcurs culmea...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Obiective turistice din Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Izvorul de la Botul Farcului.

Cautati geoascunzisul Izvorul de la Botul Farcului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Geoobiective vecine
Pixel
Cascada Nasolea
Baltile Nemirei
Varful Nemira Mare
Valea Uzului
Lacul Poiana Uzului

Comentarii
Pixel
Izvorul din carare...


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.