Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Tunelul Dragostei - Obreja

Tunelul Dragostei - Obreja


Tunelul Dragostei este un tunel format din vegetatie pe o cale ferata abandonata. Se afla la aproximativ 13 km de Caransebes, intre Obreja si Glimboca, paralel cu drumul dintre aceste localitati, Poate cel mai frumos este primavara, cand tunelul este verde. Toamna este mai colorat, insa copacii au mai putine frunze.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Tunelul Dragostei 2
Tunelul Dragostei 2
Tunelul Dragostei 3
Tunelul Dragostei 3
Tunelul Dragostei 4
Tunelul Dragostei 4
Cutia si GPS-ul
Cutia si GPS-ul
Impreuna cu partenera mea RUSSIA
Impreuna cu partenera mea RUSSIA
Tunelul Dragostei
Tunelul Dragostei
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Tunelul Dragostei - Obreja.

Cautati geoascunzisul Tunelul Dragostei - Obreja si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Corectie coordonate

    Multumesc pentru corectie, am modificat coordonatele ascunzisului...
  • Tunelul Dragostei

    Am profitat de ziua frumoasa de toamna si am plecat impreuna cu partenerul meu de geotrekking, Russia, in cautarea acestei cutii...

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.