Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Pestera de la Stanca Dealul Consul
Dealul Consul
Dealul cu bujori Ciucurova
Lacul Horia - Balabancea
Cismeaua Padurea Trestenic

ComentariiPestera de la Moara - Dealul Consul

Pestera de la Moara - Dealul Consul


Dealul Consul, preponderent alcatuit din roci vulcanice - porfire variat colorate - are la baza strate de calcar triasic, in care este cantonata si Pestera de la Moara.

Pestera se afla la baza dealului cu cca 10-15 m mai sus de nivelul raului Taita ce curge pe la poalele Consulului. Se poate trece Taita pe un pod improvizat de ciobani prin dreptul locului numit La Moara lui Niculau, locul fiind accsibil din DN 22F, dintr-un punct aflat la 4 km de Horia spre Izvoarele. Pentru un alt traseu de acces a se vedea fotoreportajul vizitei la pestera,...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pestera de la Moara - Dealul Consul.

Cautati geoascunzisul Pestera de la Moara - Dealul Consul si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.