Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Pestera Barlogul Ursului Poiana Sarata
Varful Piatra Runcului
Cimitir german Poiana Sarata
Cascada Cernica
Cascada Caraslaului

ComentariiCrucea Ciobanului - Poiana Sarata

Crucea Ciobanului - Poiana Sarata


Este vorba despre trei fragmente ce au format candva o cruce, piciorul, ramas inca implantat in locul initial, un soclu natural de gresie, si cele doua parti laterale, gasite alaturi de picior.

Este interesanta inscriptia ce a fost sapata pe ea si pe care am reusit sa o descifram: FIND CIOBAN LA OI INTRO IARNA A VENIT LUPI SI AM SCAPAT CA MAM SUIT PE O CRUCE DE PIATRA PENTRU ACIASTA AM FOST DATOR SA FAC ACIASTA CRUCE.

Ceea ce este mai interesant e realizarea in ansamblu: a fost taiata dintr-un singur bloc de gresie, rezultatul fiind extrem de armonios...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Crucea Ciobanului - Poiana Sarata.

Cautati geoascunzisul Crucea Ciobanului - Poiana Sarata si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.