Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Varful Tisaru Mare - Muntii Vrancei

Varful Tisaru Mare - Muntii Vrancei


Tisaru Mare, cu inaltimea maxima de 1.265 m, formeaza o parte din spectaculosul versant stang al Cheilor Tisitei.

Muntele numit astfel este alcatuit dintr-un sector inalt - Culmea Tisarului -, spectaculos, privit fiind si de jos, si datorita belvederilor pe care le ofera cand e parcurs, o treapta ce coboara altitudinea brusc, cu mai bine de 250 m - Piciorul Tisarului - si sectorul final (estic) - Talpa Tisarului, cu inaltimi cu vreo 200 m mai joase decat Piciorul Tisarului, terminandu-se...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati! Valori naturale din Romania

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Tisaru Mare - Muntii Vrancei.

Cautati geoascunzisul Varful Tisaru Mare - Muntii Vrancei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.