Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Varful Tisaru Mare - Muntii Vrancei

Varful Tisaru Mare - Muntii Vrancei


Tisaru Mare, cu inaltimea maxima de 1.265 m, formeaza o parte din spectaculosul versant stang al Cheilor Tisitei.

Muntele numit astfel este alcatuit dintr-un sector inalt - Culmea Tisarului -, spectaculos, privit fiind si de jos, si datorita belvederilor pe care le ofera cand e parcurs, o treapta ce coboara altitudinea brusc, cu mai bine de 250 m - Piciorul Tisarului - si sectorul final (estic) - Talpa Tisarului, cu inaltimi cu vreo 200 m mai joase decat Piciorul Tisarului, terminandu-se la confluenta Tisitei cu Putna. Pe culmea-potcoava ce inconjura bazinul Tisitei se afla si varful Tisaru Mic, cu 1.282 m, mai inalt, deci, decat Tisaru Mare, dar in afara ... spectacolului numit "Cheile Tisitei".

Fotodescrieri ale Tisarului Mare si ale unui traseu prin Cheile...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

De pe varf spre Vf. Gradina
De pe varf spre Vf. Gradina
Vf. Gradina in prim-plan
Vf. Gradina in prim-plan
Cheile Tisitei vazute de sus
Cheile Tisitei vazute de sus
Capatul estic al Culmii Tisarului
Capatul estic al Culmii Tisarului
Vedere spre Tulghes de pe capatul estic al Culmii Tisarului
Vedere spre Tulghes de pe capatul estic al Culmii Tisarului
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Tisaru Mare - Muntii Vrancei.

Cautati geoascunzisul Varful Tisaru Mare - Muntii Vrancei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.