Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Lacul de Argint - Adjud

Lacul de Argint - Adjud


Pe malul Siretului, nu departe de orasul Adjud, există două lacuri vecine, Balta Verde - amenajat pentru pescuit si agrement - și Lacul de Argint, a caror existenta e legata de un vechi brat al Siretului, dar si de alimentarea prin panza freatica.

De un pitoresc cert, ele se inscriu in peisajul general de lunca oferit de conditiile specific-locale in care curge Siretul, in dreptul lor acesta formand un brat mort; in plus, malul inalt impiedica revarsarile ordinare, asa ca, peisajul reprezinta o oaza de vegetatie stabila. Pentru a ajunge la locatie trebuie parasit DN 2 de la extremitatea vestica a Adjudului (intrarea/iesirea dinspre Bacau) urmand DJ 119J ce duce, prin noul cartier "Antonescu", spre Adjudu Vechi.

La intersectia de la iesirea din cartier se coteste spre dreapta, drumul care urmeaza fiind unul pietruit. Dupa ce trecem de incinta combinatului Vrancart (hartie si cartoane), ce ramane...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Lacul de Argint - 2
Lacul de Argint - 2
Balta Verde
Balta Verde
Cotul Mort al Siretului
Cotul Mort al Siretului
Panorama
Panorama
Scorbura
Scorbura
Detaliu
Detaliu
Green Lake
Green Lake
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul de Argint - Adjud.

Cautati geoascunzisul Lacul de Argint - Adjud si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare

De ce merita sa va inregistrati? Membrii sustinatori au acces la urmatoarele servicii: Cautare dupa cuvinte cheie si in jurul unor coordonate, Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate si negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap), Coordonate gps in format recomandat si in alte formate, Descarcare fisier .gpx, Geoascunzisuri din apropiere si negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx.


Obiective turistice vecine

Pixel

Comentarii

Pixel
  • Balta da, cutia ba

    Intr-o zi torida, am cautat racoarea luncii Siretului...

Cazare

Pixel
Oferte promotionale de cazare

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.