Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Manastirea Sihastru Ploscuteni
Biserica din Serbanesti
Manastirea Buciumeni
Biserica din Largaseni
Asezarea geto-dacica de la Poiana

Comentarii
Balta da, cutia ba...Lacul de Argint - Adjud

Lacul de Argint - Adjud


Pe malul Siretului, nu departe de orasul Adjud, există două lacuri vecine, Balta Verde - amenajat pentru pescuit si agrement - și Lacul de Argint, a caror existenta e legata de un vechi brat al Siretului, dar si de alimentarea prin panza freatica.

De un pitoresc cert, ele se inscriu in peisajul general de lunca oferit de conditiile specific-locale in care curge Siretul, in dreptul lor acesta formand un brat mort; in plus, malul inalt impiedica revarsarile ordinare, asa ca, peisajul reprezinta o oaza de vegetatie stabila. Pentru a ajunge la locatie trebuie parasit DN 2 de la extremitatea vestica a Adjudului (intrarea/iesirea...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul de Argint - Adjud.

Cautati geoascunzisul Lacul de Argint - Adjud si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.